Ons vakantiehuis 'La Truffière' bevindt zich in het gehuchtje 'Braguel' op nog geen twee kilometer van de rivier de Dordogne, midden in de Perigord Noir (nabij Siorac). Het huis (met garage en tuin van 2000m2) ligt heerlijk rustig aan een doodlopend weggetje waar zich nog twee andere huizen bevinden.

 

Aan de achterkant van het huis bevindt zich een riant terras en 'bordes' waarvandaan u de hele dag kunt genieten van de rust en het fraaie uitzicht over de heuvels en het dal. 's Ochtends ontbijt u in de zon aan de grote teakhouten tafel (vers brood of croissants bij de plaatselijke bakker op 1 km). Mocht de zon u later op de dag teveel worden, dan (supermarkt op 3 km).

Voor de kinderen is een kinderbadje en springkussen aanwezig. Maar natuurlijk kunt u ook gaan zwemmen of kanoën in de nabijgelegen rivier (met kiezelstrandjes), of in het zwemparadijs dat circa vijf kilometer verderop ligt.

Op deze website kunt u allerlei informatie over ons huis en bijbehorende zaken vinden. Vanzelfsprekend kunt u voor aanvullende informatie en/of vragen contact met ons opnemen.